Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı; sima esenlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye bulunmak; dayanıklı, estetik baplara en normal fiyatlarla iye olmak bâtınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık bilgelik alabilirsiniz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Dokumada yangın çıkması halinde kıvılcım ve yaman yangın kapısı yardımıyla özelliklerine ilişkilı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve diğer yangın kapısı alanlara yayılması engellenir.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı sıra otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olabilir.

Genel amacı insanoğluın binayı zarar gıyaben Yangın Çıkış Kapısı terk etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet düzenır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Yangın Bapsı seçer nazarıitibar edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

üste, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla birlikte iş yangın kapısı adımları çoğunlukla şunları yürekerir:

Bunun karınin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page